• Timmerwerk

  Wij verrichten al uw timmer en afbouwwerkzaamheden. Heeft u een trap nodig? Moet er een extra laag plafond ingebouwd worden? Of moet er een dakkapel geplaatst worden? Wij kunnen u hierbij van dienst zijn.
 • Renovatie

  Denkt u aan het renoveren? Wij renoveren alles, van keukens, volledige huizen tot boten. We gaan geen klus uit de weg.
 • Dakkapel

  Wij plaatsen een dakkapel met alles erop en eraan: beglazing, hang- en sluitwerk, hoogwaardige dakbedekking en een volledige binnenafwerking. Een extra kamer levert hoe dan ook meer waarde op voor uw huis. Door er een dakkapel bij te bouwen kunt u die toevoegen aan de vloeroppervlakte waardoor het huis meer waarde krijgt. Als u een dakkapel laat bouwen zal dit een goede investering zijn waar u nu en in de toekomst veel plezier van zult hebben.
 • Advisering project

  Wij adviseren u met het te gebruiken materiaal, wij adviseren u bij de plaatsing, wij zorgen voor het materiaal en wij zorgen voor de realisatie en afwerking van uw project. Dit kan gelden voor een trap, maar ook voor volledige kamers en met name de afwerking ervan, daar kunt u voor ons bij ons tot in detail terecht. Wij staan altijd en overal klaar voor u en tegen acceptabele prijzen. Onze kwaliteit is groot zijn in kleine dingen.
 • Schilderwerk

  Wij werken samen met professionele schilders om uw project echt af te maken! Vraag ons naar de mogelijkheden.